• Inrichting Kunst aan de Vaart

  16 september 2010

  we zijn inmiddels al weer een paar week intensief bezig met de Kunst aan de Vaart in Assen. Eerst was er de officiële opening door de wethouder van Cultuur Maurice Hoogeveen en daarmee de aftrap van het inrichten van de huizen.

  Elke dag doen we wel een huis en  soms zelfs meerdere, het is erg leuk om te doen maar wel lastig en erg druk. We proberen zoveel mogelijk de kunst te laten passen in het interieur van de bewoners.

  Lees meer >> | 1806 keer bekeken

 • Nieuwe ontwerpen

  28 juni 2010

  Vanmorgen vroeg opgestaan om mijn nieuwste ontwerpen ( 9 stuks) in goed licht te fotograferen en op mijn eigen website ( www.sparkle-sieraden.nl) te plaatsen.

  Verder nog even de laatste persberichten voor het Art-event bij het Laer verstuurd  en dan maar zien hoe het gaat lopen.

   

   

   

  Lees meer >> | 1697 keer bekeken

 • Art-event bij Het Laer in Ommen

  22 juni 2010

  Volgende week zondag ( 4 juli) is het weer zover de 2e versie van het Art-event bij Landgoed het Laer in Ommen. Vorig jaar liet het weer ons erg in de steek dus we hopen nu op mooi weer en veel geïnteresseerd publiek.

  Ik heb weer een aantal mooie ontwerpen gemaakt zodat ik ook nu U weer nieuwe sieraden kan laten zien.
  Niet alleen doe ik zelf mee, ik organiseer het ook samen met Liesbet Optendrees. Verder doen er nog 60 andere kunstenaars mee, met o.a. schilderijen, beelden, objecten, keramiek, kleding van diverse materialen, tassen, sieraden en nog veel meer.
   
  Het Art-event is van 11.00 tot 17.00 uur en gratis te bezoeken.
  U bent van harte welkom voor meer informatie zie www.kunst-evenementen.nl

  Lees meer >> | 1630 keer bekeken

 • Nieuwe website !!

  20 maart 2010

  Het heeft even geduurd maar eindelijk is mijn nieuwe website in de lucht. www.sparkle-sieraden.nl

  Het website adres is hetzelfde gebleven alleen het ontwerp is nieuw. De website is gemaakt door een student als stageopdracht en ik ben er erg blij mee.

  Het is een strakke, overzichtelijke site geworden die heel goed past bij mijn ontwerpen. Op de homepage staat steeds mijn nieuwste ontwerp en op de pagina collectie staan foto's van veel andere sieraden. Verder is er informatie over deelname aan kunstmarkten en fairs, huidige exposities en  informatie over mijn PR & Communicatie werkzaamheden.

  Kortom een overzichtelijke website waar ik weer een tijdje mee verder kan. Mocht je op- of aanmerkingen over de website hebben dan hoor ik dat graag.

  Neem in iedergeval even een kijkje !!

   

  Lees meer >> | 1720 keer bekeken

 • Kind in snoepwinkel

  14 oktober 2009

  Ik heb me de afgelopen dagen net  een klein kind in een snoepwinkel gevoeld. Mijn bestelling nieuwe stenen is binnengekomen.

  Zoveel bijzondere stenen, prachtige kleuren en vormen. Ik vind het altijd zo bijzonder dat de natuur dat zo "levert".  Ze zijn in het echt altijd nog veel mooier dan op de foto van de stenenman.

  Lees meer >> | 1785 keer bekeken

 • Kunst aan de Vaart in Assen

  5 september 2009

  Voor het derde achtereen volgende jaar is er weer een Kunst aan de Vaart op 19 en 20 september. Beide voorgaande keren waren zo’n succes dat het logisch is dat er ook dit jaar weer een nieuwe editie is.

  Niet alleen zijn de bezoekers erg enthousiast, maar ook de bewoners van de Vaart zodat we dit jaar nog meer locaties hebben en dus ook meer kunstenaars (nl. 39 )
  Op zaterdag 19 en zondag 20 september kunt u van 11.00 tot 17.00 uur weer kunst komen kijken aan de Vaart. De diverse huiskamers, kantoorpanden en tuinen zullen weer worden voorzien van diverse vormen van kunst. Dit jaar zal de Vaart ook een zeer prominente rol spelen in het Axis-theaterfestival.  
  Natuurlijk kunt u ook mijn sieraden komen bekijken!!!
  Op de website: www.kunstaandevaart.nl kunt u alvast zien wie er dit jaar meedoen.

  Lees meer >> | 1768 keer bekeken

 • Meer blogs >>