Ik heb het momenteel erg druk met de organisatie van de kunstevenementen zowel met de diverse Art-events die ik samen met Liesbet Optendrees organiseer als met de kunstroute "Kunst aan de Vaart "in mijn woonplaats Assen.

Aan het begin van het jaar moeten er zoveel dingen worden geregeld. Niet alleen moeten we kijken welke kunstenaars we willen uitnodigen, de uitnodigingen moeten worden gestuurd en de reacties daarop moeten worden verwerkt. Ook moet er goed naar de locaties worden gekeken, hoeveel kunnen we kwijt, hoe moet dat worden ingericht, wie regelt dat en hoe.
 
Verder zijn sponsoren ook niet onbelangrijk en moet er een uitgebreid PR plan worden gemaakt. Alles valt en staat met PR dus niet alleen flyers en posters maar ook stukken in de krant en niet te vergeten de websites etc. Ja, social media is het "toverwoord" van dit moment overal moet je iets van je laten horen en het werkt echt.
 
De topdrukte zit altijd in het begin van het seizoen en vlak voor een evenement, in de tussentijd loopt alles wel geleidelijk door. En na het evenement ben je weer blij dat alles goed is verlopen en dat alle tijd die je erin hebt gestoken het ook weer waard was.
 
Goh, wat heb ik toch leuk werk!!!