Het betreft een serie sieraden gecombineerd met hout. Ik heb deze houten armbandjes meegenomen uit Zuid Afrika toen ik daar aan het rondreizen was. Als ik reis probeer ik altijd zoveel mogelijk dingen die ik leuk vind mee te nemen. Ik koop deze spullen het liefst rechtstreeks van de lokale bevolking zodat ik hun hiermee steun.

Als ik sieraden meeneem dan gebruik ik ze voor nieuwe ontwerpen of als onderdeel voor iets anders. Bij deze armbandjes heb ik er een onderdeel uitgehaald en deze vervangen voor zilver zodat het iets extra’s geeft aan deze van nature simpele armbanden. Ik heb inmiddels 2 van de 3 klaar en dan wil ik er nog graag een paar ringen en oorbellen bij maken. Maar dat gaat allemaal niet zo snel…. Het begin is er in iedergeval. Ik wil de hele serie graag klaar hebben voor het Special Art-event bij Hof van Saksen op 12 en 13 maart a.s.

Ik zal mijn best doen morgen de foto’s te maken zodat ze op de site kunnen, ze zullen zowel hier te zien zijn als ook op mijn eigen website www.sparkle-sieraden.nl .