Weer een  nieuwe opdracht om voor een klant haar oud goud om te smelten en een nieuw persoonlijk ontwerp te creëren.

Ook deze klant had nog  sieraden  die ze van haar ouders had geërfd o.a. trouwringen, zegelring, kettingen, oorbellen en gouden horloges  liggen,  zonder dat ze er iets mee deed. Ze vertelde dat ze al jaren in een doosje lagen, dat ze er zo nu en dan toch even naar keek, maar vervolgens  weer tot de conclusie kwam dat zowel zij als haar dochter het geen mooie sieraden vonden.  Om het goud in te leveren voor contant geld vond ze ook geen optie omdat de emotionele waarde dan verdween en het geld toch weer opging  aan de "dagelijkse"dingen.
 
We hebben besloten om het goud te smelten en hier vervolgens unieke, moderne eigentijdse sieraden van te maken voor zowel haar als  haar dochter.  Ik vind dit altijd erg leuke opdrachten omdat  het mij de kans geeft deze oude sieraden een tweede leven te geven  passend bij de opdrachtgeefster zodat zij er nog lang van kan genieten.
 
Dus mocht u ook nog oud goud of zilver hebben dan weet u nu waar u moet zijn. Enkele voorbeelden wat mogelijk is kunt u vinden op www.sparkle-sieraden.nl of op deze site bij opdrachten.